Specialuddannet personale med mange års erfaring

Vi sætter alle en ære i at bidrage til den bedste undersøgelse på markedet 

Vi er specialiserede radiografer, der behersker en stor viden gennem mange års erfaring, om at betjene MR-scanneren og optage billeder af kroppens indre fra forskellige vinkler. Efterfølgende gennemgår vores speciallæger i billeddiagnostik alle billederne og vi samarbejder om detaljerne for den enkelte kundes undersøgelse.

Vi har haft tilknytning til flere privathospitaler og de offentlige sygehuse i mange år.
Hvad enten du som kunde er helt afslappet ved undersøgelsen eller mere spændt, sætter vi en ære i at give alle en meget tryg og behagelig oplevelse.

Vores radiografer
Allan Havelund Nielsen, Chefradiograf
Tommy Kristensen, Radiograf
Frederik Erichsen, Radiograf

Vi er alle fire speciallæger i radiologi (billeddiagnostik). Vi har alle flere års erfaring og arbejder til dagligt udelukkende med at tolke MR-scanningsbilleder. Vi har som gruppe en subspecialiseret viden om forskellige sygdomme, som MR-scanning kan påvise, såsom hjerne- og rygsygdomme, knogle- og ledsygdomme samt mave- og bækkenlidelser herunder prostatadiagnostik.

For at sikre den højeste diagnostiske kvalitet arbejder vi sammen som et team. Vi har et tæt samarbejde med radiograferne, som foretager selve MR-scanningen, og resultatet af skanningen formidler vi til klinikkens speciallæge i almen medicin, Jesper Østergaard, så han kan give den enkelte kunde en præcis og fyldestgørende tilbagemelding på undersøgelsen.Bente Fiirgaard, Speciallæge i radiologi, konsulent
Brian Stausbøl-Grøn, Speciallæge i radiologi, konsulent
Mette Bendixen Thorup, Speciallæge i radiologi, konsulent
Tomas Frahm Nielsen, Speciallæge i radiologi, konsulent

Som speciallæge i almen medicin har jeg håndteret rigtig mange kontakter til sundhedsvæsenet, og det har givet en bred medicinsk erfaring, som er en fordel, når der skal sorteres i fund – vigtige som mindre vigtige – ved vores MR-undersøgelse. Opdager vi noget, der kræver yderligere undersøgelse, er jeg også vant til at tage mig af henvisninger til dette.

Jesper Østergaard, Speciallæge almen medicin
jo@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9997

Med god erfaring i hvad der er vigtigt for en virksomhed i forhold til trivsel og sunde medarbejdere, står jeg klar til at byde ind med erhvervsmøder og oplæg til medarbejdere. Vi ønsker at hjælpe til erhvervsaftaler, som giver virksomhederne og medarbejderne en øget tryghed, positivitet og stabil arbejdskraft.

Samtidig har jeg stor fokus på kontakten til vores direkte private kunder, som ligeledes er vigtige for os. Jeg sætter en stor ære i grundighed, omhyggelighed og professionalisme på alle plan.

Arbejdet med forebyggende sundhed er en motivation og drivkraft i sig selv.

Jesper Mikkelsen, salgsansvarlig
jmi@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9996

Jeg arbejder med bogholderi og regnskab i økonomisystemet E-conomic som integreres med et fagligt lægesystem – X-medicus. Helkrops MR giver mig muligheden for at se ind i en helt type virksomhed, hvor det enkelte individ er i fokus – den del finder jeg meget spændende.

Line Rostgaard Jørgensen, Økonomi