Specialuddannet personale med mange års erfaring

Vi sætter alle en ære i at bidrage til den bedste undersøgelse på markedet 

Vi er to specialiserede radiografer, der behersker en stor viden gennem mange års erfaring, om at betjene MR-scanneren og optage billeder af kroppens indre fra forskellige vinkler. Efterfølgende gennemgår vores speciallæger i billeddiagnostik alle billederne og vi samarbejder om detaljerne for den enkelte kundes undersøgelse.

Vi har begge haft tilknytning til flere privathospitaler og de offentlige sygehuse i mange år.
Hvad enten du som kunde er helt afslappet ved undersøgelsen eller mere spændt, sætter vi en ære i at give alle en meget tryg og behagelig oplevelse.
.Liam Ha, Chefradiograf
Allan Havelund Nielsen, MR-radiograf

Vi er alle fire speciallæger i radiologi (billeddiagnostik). Vi har alle flere års erfaring og arbejder til dagligt udelukkende med at tolke MR-scanningsbilleder. Vi har som gruppe en subspecialiseret viden om forskellige sygdomme, som MR-scanning kan påvise, såsom hjerne- og rygsygdomme, knogle- og ledsygdomme samt mave- og bækkenlidelser herunder prostatadiagnostik.

For at sikre den højeste diagnostiske kvalitet arbejder vi sammen som et team. Vi har et tæt samarbejde med radiograferne, som foretager selve MR-scanningen, og resultatet af skanningen formidler vi til klinikkens speciallæge i almen medicin, Jesper Østergaard, så han kan give den enkelte kunde en præcis og fyldestgørende tilbagemelding på undersøgelsen.Bente Fiirgaard, Speciallæge i radiologi, konsulent
Brian Stausbøl-Grøn, Speciallæge i radiologi, konsulent
Mette Bendixen Thorup, Speciallæge i radiologi, konsulent
Tomas Frahm Nielsen, Speciallæge i radiologi, konsulent

Som speciallæge i almen medicin har jeg håndteret rigtig mange kontakter til sundhedsvæsenet, og det har givet en bred medicinsk erfaring, som er en fordel, når der skal sorteres i fund – vigtige som mindre vigtige – ved vores MR-undersøgelse. Opdager vi noget, der kræver yderligere undersøgelse, er jeg også vant til at tage mig af henvisninger til dette.

Jesper Østergaard, Speciallæge almen medicin
jo@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9997

Vi har begge drevet selvstændig erhvervsvirksomhed i mange år, hvilket giver os en god portion erfaring med, hvad der er vigtigt for en virksomhed i forhold til trivsel og sunde medarbejdere. Vi ønsker at etablere erhvervsaftaler, som giver virksomhederne en øget tryghed, positiv og stabil arbejdskraft.

Samtidig har vi stor fokus på kontakten til vores direkte private kunder, som også er en vigtig del af vores arbejde.

Vi sætter en stor ære i grundighed, omhyggelighed og professionalisme på alle plan. Arbejdet med forebyggende sundhed syntes vi er en motivation og drivkraft i sig selv.

Rikke Brøndum, salg og marketing
rb@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9989

Jesper Mikkelsen, salgsansvarlig
jmi@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9996

Jeg arbejder med bogholderi og regnskab i økonomisystemet E-conomic som integreres med et fagligt lægesystem – X-medicus. Helkrops MR giver mig muligheden for at se ind i en helt type virksomhed, hvor det enkelte individ er i fokus – den del finder jeg meget spændende.

Line Rostgaard Jørgensen, Økonomi