Specialuddannet personale med mange års erfaring

Vi sætter alle en ære i at bidrage til den bedste undersøgelse på markedet 

Vi er to specialiserede radiografer, der behersker en stor viden, gennem mange års erfaring, om teknologi og mennesker, som vi anvender til at betjene MR-skanneren og optage billeder af kroppes indre fra forskellige vinkler. Efterfølgende sender vi billederne til vores speciallæger i billeddiagnostik og samarbejder om detaljerne for den enkelte klients undersøgelse.

Vi har begge haft tilknytning til flere privathospitaler og de offentlige sygehuse i mange år.
Hvad enten du som kunde er helt afslappet ved undersøgelsen eller mere spændt, sætter vi en ære i at give alle mennesker en meget tryg og behagelig oplevelse.Liam Ha, Chefradiograf
Allan Havelund Nielsen, MR-radiograf

Vi er alle fire speciallæger i radiologi (billeddiagnostik). Vi har alle flere års erfaring og arbejder til dagligt udelukkende med at tolke MR-scanningsbilleder. Vi har som gruppe en subspecialiseret viden om forskellige sygdomme, som MR-scanning kan påvise, såsom hjerne- og rygsygdomme, knogle- og ledsygdomme samt mave- og bækkenlidelser herunder prostatadiagnostik.

For at sikre den højeste diagnostiske kvalitet arbejder vi sammen som et team. Vi har et tæt samarbejde med radiograferne, som foretager selve MR-scanningen, og resultatet af skanningen formidler vi til klinikkens speciallæge i almen medicin, Jesper Østergaard, så han kan give den enkelte kunde en præcis og fyldestgørende tilbagemelding på undersøgelsen.Bente Fiirgaard, Speciallæge i radiologi, konsulent
Brian Stausbøl-Grøn, Speciallæge i radiologi, konsulent
Mette Bendixen Thorup, Speciallæge i radiologi, konsulent
Tomas Frahm Nielsen, Speciallæge i radiologi, konsulent

Som speciallæge i almen medicin har jeg håndteret rigtig mange kontakter til sundhedsvæsenet, og det har givet en bred medicinsk erfaring, som er en fordel, når der skal sorteres i fund – vigtige som mindre vigtige – ved vores MR-undersøgelse. Opdager vi noget, der kræver yderligere undersøgelse, er jeg også vant til at tage mig af henvisninger til dette.

Jesper Østergaard, Speciallæge almen medicin
jo@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9997

Vores fokus i kommunikation og salg er at skabe erhvervsaftaler, som giver virksomheder en øget tryghed og sundhed. Vi har begge mange års erfaring med løsningssalg, som giver mening og dybde for den enkelte virksomhed. Vi har begge drevet selvstændige virksomheder i mere end 15 år.

Samtidig har vi stor fokus på kontakten til vores direkte private kunder – både de som kommer ind på klinikken i det daglige – men bestemt også de initiativer og kampagner, som skal fortælle omverdenen om vores klinik og værdi.

Vi sætter en stor ære i grundighed, omhyggelighed og professionalisme på alle plan. Det at arbejde med forebyggende sundhed er en motivation og drivkraft for os.Rikke Brøndum, salg og marketing
rb@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9989

Jesper Mikkelsen, CEO og salg
jmi@helkropsmr.dk – tlf. 7174 9996

Jeg arbejder med bogholderi og regnskab i økonomisystemet E-conomic som integreres med et fagligt lægesystem – X-medicus. Helkrops MR giver mig muligheden for at se ind i en helt type virksomhed, hvor det enkelte individ er i fokus – den del finder jeg meget spændende.

Vi er et team som arbejder tæt sammen og jeg har daglig dialog med vores salgsteam og virksomhedens ejere. Jeg sætter en ære i at levere et gennembearbejdet regnskab til virksomhedens ledelse og have styr på økonomien og bruge mine mere end 20 års erfaring til sparring med ledelsen.

Line Rostgaard Jørgensen, Økonomi