Hvad tilbyder vi?

Den bedste undersøgelse på markedet til screening af mennesker med få symptomer på ondartede sygdomme.

MR-helkropsundersøgelse

Vi har specialiseret os i at lave MR-helkropsundersøgelser med henblik på at afsløre alvorlig sygdom på et tidligt tidspunkt. Vi har særlig fokus på at opdage en eventuel kræftsygdom, før den giver symptomer. At finde en kræftsygdom tidligt øger chancen for helbredelse.

En MR-helkropsundersøgelse er en omfattende undersøgelse, som kræver stor ekspertise at mestre. I Danmark bruges undersøgelsen i nogen grad på hospitalerne. Vi er først herhjemme med en fuldstændigt gennemarbejdet undersøgelse til privatpersoner.

Den teknologiske udvikling har gjort programmerne til billedbehandling så avancerede, at man med det bedste udstyr kan tage over 2000 billeder af meget høj kvalitet af hele kroppen på en time – helt uden bivirkninger.

At opnå høj kvalitet i så omfattende en undersøgelse kræver:

Godt udstyr. Vi bruger det nyeste udstyr fra én af verdens førende producenter, udvalgt specielt med henblik på helkropsscanninger.

En meget velovervejet scanningsprotokol. Det vil sige den mest hensigtsmæssige måde at scanne de forskellige dele af kroppen på.

Specialiserede radiografer. Det er en krævende kunstart at levere gode billeder til lægelig vurdering.

Specialiserede radiologer (speciallæger i billeddiagnostik). Det kræver stor ekspertise at tolke de mange billeder, der produceres ved en helkropsscanning.

Din helkropsscanning bliver gennemgået af to speciallæger i billeddiagnostik, uafhængigt af hinanden, inden de sammenholder deres fund og leverer en samlet beskrivelse.

Du modtager svaret på undersøgelsen af vores speciallæge i almen medicin. I taler om eventuelle fund og kan lægge en plan, hvis der skal gøres noget fremadrettet.