MR-scanning af knæ

Knæsmerter kan være en daglig gene hos mange mennesker. Har du haft smerter over en længere periode, kan det være en god ide at få foretaget en MR-scanning hos os, som kan være med til at stille en diagnose af knæet. MR-scanning giver information om knogle og bløddelsskader – herunder eksempelvis meniskskade, korsbåndskade og andre ledbåndsskader.

En MR scanning hos HelkropsMR kræver ingen henvisning fra lægen og giver et skarpt billede af dit knæs indre. Scanningen er uden risiko og bivirkninger.

Hvordan foregår en MR-scanning af knæet?

En MR scanning er en metode, der tillader os at tage skarpe billeder af din krops indre. Det foregår ved at radiobølger og et kraftigt magnetfelt, danner et detaljeret billede af dit knæled.

Vores scanner er rummelig og behagelig, hvilket giver en helt rolig og afslappet oplevelse med både lys og billeder under scanningen.

Hvorfor vælge en MR-scanning af knæet hos HelkropsMR?

Hos HelkropsMR er vi erfarne og specialuddannede og klar til at tage godt hånd om dig. Vi har det nyeste udstyr fra verdens førende producenter, hvilket giver en optimal undersøgelse.

Dine scanningsbilleder vil blive gennemgået af to af vores speciallæger, uafhængigt af hinanden. Svaret på undersøgelsen vil du modtage fra vores speciallæge i almen medicin, som ringer dig op i løbet af en uge.

Vil der være behov for yderligere undersøgelse eller dialog, med enten din sundhedsforsikring eller en anden privatklinik, vil vores læge hjælpe dig godt videre.

Godt at vide før din første MR-scanning

Hos HelkropsMR udleverer vi et behageligt sæt tøj, som du kan benytte under scanningen. Du kan også blive scannet i dit eget tøj, men det kræver, at tøjet er uden metal (metalknapper, lynlåse mv.). Metal på resten af kroppen såsom øreringe, bælter, smykker mm. skal fjernes før scanningen.

Er du gravid i de første 3 måneder, anbefaler vi, at du venter med at få foretaget en undersøgelse til efter din graviditet. Er du i tvivl om, hvorvidt du er gravid, skal du tage en graviditetstest, således vi kan få det klarlagt.

Kontakt os med eventuelle spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål, eller gerne vil bestille tid, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os på jmi@helkrops.dk. Det gør du på telefon: 7196 0010, eller ved at bestille en scanning her.