MR-scanning uden henvisning

Hos HelkropsMr kan du få foretaget en MR-scanning, hvor du ikke behøver komme med en henvisning. Flere får foretaget en MR-scanning hvis man selv har mistanke eller frygt for kræftknuder, og gerne vil have tjekket det

Det kan være en stor lettelse at få taget en MR-scanning uden henvisning, da man enten kan få konstateret at der ikke er noget at være bange for, eller at man kan finde kræft i et så tidligt stadie, at det kan behandles.

Hvad er MR?

En MR-scanning er en metode, der tillader os at skabe skarpe billeder af din krops indre. Det er en sikker scanningstype, der ikke udsætter kroppen for stråling, som du ellers vil opleve ved CT scanninger eller røntgenbilleder.

Scanningen foregår ved at du bliver lagt på en madras på ryggen, så du kan ligge behageligt. For at få de bedst mulige billeder, er det vigtigt at kroppen slapper af, og bliver holdt i ro.

Du bliver herefter kørt ind i en 180 cm lang scanner, der er åben i begge ender. Den del af kroppen der scannes er placeret i midten af scanneren.

For at opfange radiobølgerne kommer der en spole, nærmest som en dyne, hen over dig. Ansigtet er dog frit, så du både kan se film og høre musik under scanningen.

Hvad kan vi se?

En MR scanning viser detaljerede billeder af dit indre, så vi kan få et solidt overblik over dine organsystemer. Når vi laver en helkropsundersøgelse, bliver du scannet i 7 regioner (hoved, hals, bryst, ryg i 2 opdelinger, mave, og bækkenet). Her leder vi specifikt efter spor af kræftsygdomme, som vi gerne vil opdage før det spreder sig, og er for sent.

Når vi ved, at en kræftknude er mange år undervejs, vil vi gerne opdage en knude så tidligt som muligt. Ved at opdage knuder tidligt, øges chancerne for at blive helbredt. Når først kræften har spredt sig, kan det være uhelbredeligt, hvorfor vi gerne vil opdage knuden før det er for sent.

Derfor får du med HelkropsMr et øjebliksbillede af din krops helbred, hvor gentagende scanninger med 18 måneder imellem vil give det optimale resultat, for at sammenligne billeder, og dermed øge værdien af undersøgelsen.

MR-scanninger er et optimalt værktøj til at undersøge forandringer i:

Hjernen
Rygmarven
Knoglemarven
Lymfeknuderne
Skjoldbruskkirtlen
Leveren
Galdeblæren
Nyrerne
Binyrerne
Milten
Bugspytkirtlen
Blæren
Livmoderen
Æggestokkene
Testiklerne
Bindevævet
Prostata/blærehalskirtlen.

I disse regioner, kan man finde knuder med en størrelse helt ned til 3-4 mm.

Derfor er det ekstra vigtigt at få lavet en undersøgelse med skarpe billeder i højeste kvalitet. Det er en forsikring du får hos HelkropsMr, hvor vi har investeret i det bedste udstyr.

Derudover har vi ansat de bedste eksperter, der sikkert guider dig igennem processen, og skaffer de bedste billeder til dig.

MR-scanninger er uegnede til at undersøge huden, spiserør, mavesæk og tyndtarm.

Hvorfor få foretaget en MR-scanning uden henvisning?

Den fordel du har ved at få foretaget en MR-scanning uden henvisning er, at du har større chance for at opdage kræftknuder i et tidligt stadie. Hvis du venter på symptomer og en tid ved henvisning, følger der en risiko med i forhold til, at kræftknuden kan have spredt sig.

Hos HelkropsMr kan du komme hurtigt igennem, og få lavet de billeder du ønsker. Du kan enten få lavet en helkropsscanning, eller få scannet de regioner du mener vil være optimalt.

Vi ved hvor vigtigt det er at finde kræft før det er for sent. Derfor yder vi en service, hvor du uden ventelister eller lange processer, kan få lavet en MR-scanning der viser det du har brug for.

Selvfølgelig er forskellen på os og det offentlige, at du selv skal betale – men findes der nogen bedre investering, end i dit eget helbred? Det mener vi ikke, når man tænker på hvor vigtig en MR-scanning kan vise sig at være.

For at bliver klogere på prisen for en MR-scanning, kan du læse mere både om hvad det koster, men også hvad undersøgelsen dækker, under priser.

Kontakt os med eventuelle spørgsmål

Hvis du har nogen spørgsmål, eller gerne vil kontakte os til en tidsbestilling, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Det gør du ved telefon: 71 96 00 10, eller ved at bestille en scanning.

Når det kommer til helbred, kan der være mange spørgsmål. Vi forsikrer dig om at du får den helt rigtige vejledning, hvor ingen spørgsmål er for store eller små.

Det handler både om at få skabt den bedst mulige undersøgelse, men også en oplevelse, hvor du føler dig tryg hele vejen.