MR-scanning Århus

HelkropsMR tilbyder MR-scanning i Århus uden ventetid. Vores private lægeklinik er centralt placeret i Århus, lige bag Århus Hovedbanegård.

Hvad tilbyder vi?

Hos HelkropsMR har vi specialiseret os i at lave undersøgelser af hele eller dele af kroppen ved hjælp af MR-scanning. Vi har særligt fokus på at opdage eventuel sygdom på et tidligt tidspunkt for at øge chancen for helbredelse ved f.eks. kræftsygdom.

Det betyder, at du kan bestille tid til en MR-scanning uden henvisning, hvis du selv har mistanke om eller frygt for sygdom. Vi er de første herhjemme til at tilbyde en gennemarbejdet screening af raske mennesker for ondartede sygdomme.

MR-scanning med høj ekspertise og uden ventetid

 

En MR-helkropsundersøgelse er en omfattende undersøgelse, som kræver stor ekspertise at mestre. Hos HelkropsMR anvender vores specialuddannede personale det nyeste udstyr til en gennemarbejdet MR-scanning af hele kroppen eller dele af kroppen, f.eks. ryg eller knæ. Modsat de offentlige sygehuse skal du hos HelkropsMR ikke bruge en henvisning, men kan få foretaget en MR-scanning uden ventetid.

Din MR-scanning bliver gennemgået af to speciallæger i billeddiagnostik, uafhængigt af hinanden. Det samlede svar på undersøgelsen modtager du af vores speciallæge i almen medicin. I taler om eventuelle fund og kan lægge en plan, hvis der skal gøres noget fremadrettet.

Hvem møder du i Århus?

På lægeklinikken i Århus møder du specialuddannet personale med mange års erfaring. Vi består af specialiserede radiografer, speciallæger i radiologi (billeddiagnostik) samt en speciallæge i almen medicin, der kan tage kontakt til det offentlige sundhedsvæsen, hvis MR-scanningen finder noget, der kræver yderligere undersøgelse. Mød os alle her.

Find vej til MR-scanning Århus

Vores adresse er Frederiks Plads 18, 8000 Aarhus C. Uanset om du er rejsende med bil, tog, færge eller vandflyver, så kommer du let til vores klinik:

Med bil: Du kan parkere gratis i vores P-kælder – læs mere her.

Med tog: Klinikken er placeret lige bag Århus Hovedbanegård – i gåafstand fra toget.

Med færge: Sejler du til Århus med Molslinjen, har du kort afstand fra færgelejet til vores klinik.

Med vandflyver: Vi har et samarbejde med NORDIC Seaplanes, hvor du kan rejse med vandflyver til Århus. Den samlede pakke består af fly tur/retur, taxa og helkropsundersøgelse. Se priser for vandflyver.

Bestil tid til MR-scanning i Århus

Har du spørgsmål eller vil du gerne bestille tid? Kontakt os lige her